25 Dec 2013-Uncategorized

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

KOMPANIA

N.Q.M “MIGROS”, ka filluar punën më 19.01.1990, d.m.th 20 vjet përvojë pune pa ndërprerje.
Në fillim me tregëti të asortimentit të përgjithshëm si atë ushqimorë, material ndërtimor, me produkte
agrobiznesi, produkte shtëpiake, textil e shumë gjëra tjera.

Nga viti 1994 “MIGROS” është përqendruar vetëm me mobilje dhe atë shumicën ose 90% nga Inporti
nga vendet e Rajonit dhe nga Europa, Pas lufte veprimtaria jonë është përqendruar vetëm në Mobile
dhe ato gjitha nga Inporti, nga Maqedonia, Bullgaria, Rumania, Italia, Gjermania, nga Kina dhe
Malejzia, produktet tona janë të klasit të – I – të kualitetit të lartë, të standardeve dhe të kërkesave
të tregut Kosovarë. Dhe me qmime të kënaqshme për ekonomitë tona familjare.

Nga 2007 ndërmarrja “MIGROS” ka në gjirin e vet edhe Fabrikën e Vidave-Dadove dhe Bulonave
“VINEX” ku kryesisht veprimtaria e saj është në proqesin e Galvanizimit si dhe prodhimin e
stabilimenteve për transmetimin e energjisë elektrike; në ndërtimin e Antenave për kompani
telefonike siq janë Vala dhe Ipko e kompani tjera më të vogla të kësaj veprimtarie.

Mobileria “MIGROS” gjendet në kilometrin e parë të rrugës Viti-Kllokot-Gjilan me një ambient të
bukur natyror me ekspozitë 2000 metër katror, me depo 6000 metër katror me kushte të mira,
të deponimit të mallrave si sanitare; hidrologjike dhe termike.

Në gjirin e mobilerisë është edhe Bar-Kafeja në shërbim të konsumatorëve gjat gjith kohës së
punës pa pagesë (gratis) me një staf të puntorëve të shkëlqyeshëm dhe shumë efikas në montimin
e mobileve. (14 montera).

- Rehati për familjen tuaj...
Dhoma Gjumi
Dhoma Gjumi
Garnitura
Garnitura
Tavolina Mesi
Tavolina Mesi
Tavolina Buke
Tavolina Buke
Dhoma Gjumi Për Fëmijë
Dhoma Gjumi Për Fëmijë
Paradhoma
Paradhoma
Tv Komoda
Tv Komoda
Zyre
Zyre

Kontakt

61000, Viti
Republika e Kosovë

+377 (0) 44/ 133 156
+377 (0) 44/ 250 015
+377 (0) 44/ 854 326
+386 (0) 49/ 888 806

info@migros-mobilje.com
www.migros-mobilje.com

Message